ASIANTUNTIJAT

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilta.

Meillä on pitkä kokemus yritystoiminnan konsultoinnista ja yrityspalvelujen tuottamisesta. Emme kuitenkaan ole olleet konsultteja koko työuraamme, vaan hankkineet käytännön kokemusta ja kannuksia pitkältä ajalta esimerkiksi yritysten johtamisen, kansainvälistämisen, liiketoiminnan kehittämisen sekä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä.

MIKKO PESONEN, Business Enginen johtaja (COO), Partner, (KTM)

Alkavat yritykset, startupit, kaupallistaminen, innovaatiot, palvelut, markkinointi, tutkimukset ja kasvusuunnitelmat. Startti Plus konsultti Uudellamaalla ja Yrittäjyysbuusti 3.0 konsultti Pirkanmaalla. Mikolla on 700 TE-starttirahalausunnon, Startti Plus ja Yrittäjyysbuusti -projektin kokemus. Business Finland innovaatioseteli -konsultti, noin 80 projektia. Kokemusta satojen yritysten kehittämisestä, 20 vuoden konsultointi kokemuksella. Toimintakenttänä Uusimaa ja Pirkanmaa. Mikolla on KTM-tutkinnon lisäksi HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) tutkinto ja YNEAT (yritysneuvojan erikoisammattitutkinto) -koulutus.

044 0321 297. mikko.pesonen@businessengine.fi

https://fi.linkedin.com/in/mikkopesonen

PAULA SANDELIN, Senior Consult, (KTM)

Alkavat yritykset, kehittämissuunnitelmat, markkinointi, myynnin kehittäminen, talousasiat ja rahoitus. Paulan erityisosaamista on yrittäjän oman ammatillisen osaamisen lisääminen ja yrittäjän henkisten voimavarojen kehittäminen sparrauksen ja valmennuksen keinoin. Paulalla on myös hyvä kokemus julkisista yrityskehitys- ja työllisyyspalveluista. Toimintakenttänä koko Suomi, ensi sijassa Uusimaa, Pirkanmaa ja Pohjanmaa.

0400 568 320. paula.sandelin@businessengine.fi

https://www.linkedin.com/in/paulasandelin/

PEKKA KANTOLA, Senior Consult, Partner, (DI)

Toimintajärjestelmät, liiketoimintamallit, strategian ja johtamisjärjestelmien kehittäminen, alkavat yritykset. ELY Yritysten kehittämispalvelujen Innovaatioiden kaupallistaminen sekä Tuottavuus ja digitalisointi -konsultti. Business Finland innovaatioseteli -konsultti. Pekka toimii usean teknologiayrityksen hallituksessa ja omaa hyvät verkostot mm. rahoittajiin ja investoreihin. Pekalla on Diplomi-insinöörin tutkinnon lisäksi ammattiopettajan pätevyys (AmO) sekä HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) ja YNEAT (yritysneuvojan erikoisammattitutkinto) -tutkinnot.

044 7777 585. pekka.kantola@businessengine.fi

https://fi.linkedin.com/in/pkakantola

TIMO SUOMINEN, Senior Consult, (DI)

Alkavat yritykset, kehittämissuunnitelmat, markkinointi, kansainvälistyminen, myynnin ja prosessien kehittäminen sekä omistajanvaihdos. ELY Yritysten kehittämispalvelujen Analyysi, Markkinointi ja asiakkuudet sekä Kasvu, kansainvälistyminen ja uudistuminen -konsultti. Startti Plus konsultti Uudellamaalla, starttirahalausuntojen tekijä Satakunnan alueella, yli 100 projektia. Yrittäjyysbuusti 3.0 konsultti Pirkanmaalla. Business Finland innovaatioseteli -konsultti. Toimintakenttänä pääasiassa Pirkanmaa, Uusimaa ja Satakunta.

050 4874 801. timo.suominen@businessengine.fi

https://www.linkedin.com/in/tsuominen/