Startti Plus myynnin ja markkinoinnin kehittämispalvelu

VALITSE STARTTI PLUS -PROJEKTISI TOTEUTTAJAKSI OIKEA YRITYSKONSULTTI

Startti Plus -tiimimme jäsenillä on vuosien kokemus yrityskonsultoinnista. Olemme olleet kehittämässä satoja suomalaisia yrityksiä, aina yksinyrittäjän markkinoinnin kehittämisestä suuremman teknologiayrityksen sijoittaja-paketin valmisteluun. Toimialakokemusta on kymmenistä eri aloista.

Valitsemalla meidät saat varmasti ammattimaista palvelua yrityksesi kehittämiseen. Meillä on asenne kohdallaan ja kaikki asiakkaat ovat meille tärkeitä. Suurempien konsultointiprojektien lisäksi osa palvelutarjontaamme on aloittavien yritysten kehittämispalvelut, näissä tärkeitä kumppaneita ovat ELY-keskus ja TE-palvelut.

KOKEMUSTA SATOJEN ALKAVIEN YRITTÄJIEN MYYNNIN JA MARKKINOINNIN SPARRAUKSESTA

Tiimimme jäsenet ovat sparranneet yli 1 000 alkavaa tai nuorta yritystä. Kaikissa näistä on analysoitu ja suunniteltu myynnin ja markkinoinnin kysymyksiä. Toisinaan myynti ja markkinointi on ollut ainoa konsultoinnin aihe. Suuremmille PK-yrityksille olemme tehneet kymmeniä markkinatutkimuksia ja laatineet suuren määrän markkinointisuunnitelmia. Olemme myös olleet mukana monen brandin rakentamisessa tai uudistamisessa. Uudenmaan Startti Plussan ja vastaavia projekteja olemme toteuttaneet satoja Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja muuallakin Suomessa.

“ITSELLÄNI ON HYVÄ KOKEMUS MYYNNIN JA MARKKINOINNIN ERI AIHEISTA”, BUSINESS ENGINEN JOHTAJA MIKKO PESONEN

“Hyvin mielelläni olen tuottamassa Startti Plus -palvelua. Myynnin ja markkinoinnin parissa on tullut oltua jo noin 30 vuotta, ihan pari kymppisestä asti. Muutama vuosi meni IT-tuotteiden ja ohjelmistojen myynnin parissa, sitten oli vuorossa markkinointi-ekonomin opinnot, joiden aikaan toimin myös osa-aikaisena markkinoinnin kouluttajana Markkinointi-instituutissa. Sitten olin muutaman vuoden hyvässä mainostoimistossa suunnittelijana. Tuli oltua mukana mm. muutamassa pörssilistautumisessa, pörssiyrityksen vuosikertomuksen laatimisessa, lukuisten brandien suunnittelussa ja monenlaisten rekrytointi ja tuotelanseerausten parissa. Tunnetuimpia asiakkaita taisi olla mm. Outokumpu, Nokia ja Subway, jonka markkinointiviestintää suunnittelin, kun Suomessa oli vasta pari ravintolaa.

Mainostoimisto uran jälkeen siirryin konsultiksi, ja myynnin ja markkinoinnin lisäksi painopiste oli liiketoiminnan kehittäminen sekä ennen kaikkea tuotteiden, palvelujen ja innovaatioiden kehittäminen ja kaupallistaminen. Kaikki edellinen on tuonut itselle sellaista hyvää kokemusta, että varmasti pystyn laadukkaasti myös Uudenmaan Startti Plus asiakkaita palvelemaan”, kertoo Business Enginen johtaja Mikko Pesonen. Mikon lisäksi myös muilla tiimin jäsenillä on paljon kokemusta alkavien yritysten kehittämisestä, myös myynnin ja markkinoinnin kysymyksistä.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! KERROMME LISÄÄ MITEN TOTEUTTAISIMME SINUN STARTTI PLUS -PROJEKTISI.

Lisätietoja antaa Mikko Pesonen, mikko.pesonen@businessengine.fi, 044 0321 297.

SUOMEN LISÄKSI OCKSÅ PÅ SVENSKA – ALSO IN ENGLISH – JA LISÄKSI MYÖS VIITTOMAKIELELLÄ