PALVELUT

Laadukas palvelutarjontamme kattaa monia liiketoiminnan osa-alueita. Omien palvelujemme lisäksi toteutamme projekteja myös muiden konsulttien kanssa. Esimerkiksi henkilöstön kehittäjän, IPR-asiantuntijan tai yritysjuristin kanssa.

  • Innovaatioiden kaupallistaminen
  • Palveluliiketoiminnan kehittäminen
  • Markkinointi
  • Kasvuyritykset
  • Start-Up yritykset
  • Asiakas- ja markkinaselvitykset
  • Laadunhallinta sekä toiminta- ja johtamisjärjestelmät
  • Yrityksen strategia

Startti Plus – Uusimaa

Startti Plus on Uudenmaan yrityksille tarkoitettu myynnin ja markkinoinnin kompakti kehittämispalvelu. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu starttirahan saaneille yrityksille, joilla starttirahan alkamisesta on noin 3-6 kk. Lisätietoja TE-palvelujen sivuilta. Meillä on kokemusta sadoista projekteista, jossa yrityksen liiketoimintaa on parannettu myynnin ja markkinoinnin kehittämisellä.

Yrittäjyysbuusti – Pirkanmaa

Olemme olleet palveluntuottajana Pirkanmaan TE-palvelujen Yrittäjyysbuusti -palvelussa alusta, vuodesta 2017 lähtien. Toteutettuja projekteja on jo yli 100. Yrittäjyysbuustissa voimme hyödyntää vahvaa kokemustamme alkavista ja nuorista yrityksistä, kuten myös kokemusta uusien liikeideoiden sekä tuote- ja palveluideoiden kehittämisestä.

Työllistä taidolla – Koko Suomi

Työllistä taidolla on maksuton palvelu alle 5 vuotiaille yrityksille. Tavoitteena on analysoida ja kehittää henkilöresurssien aihepiiriä, on se sitten perinteistä työllistämistä tai sitten modernimpaa verkostoyhteistyötä tai alihankkija-verkostoja. Tuotamme palvelua yhteistyössä Valmennusmajakka Oy:n kanssa. Lisätietoja Mikko Pesonen.

Uudet innovaatiot, palvelut ja tuotteet – Koko Suomi

Business Enginen neljä asiantuntijaa ovat toteuttaneet yhteensä lähes 100 Keksintösäätiön, Business Finlandin (Tekesin), ELY-keskusten ja korkeakoulujen Innovaatioseteli, Tuoteväylä ja Tuli/Tutli -projektia, joten uudet innovaatiot sekä tuote- ja palveluideat ovat meille tuttua toimintakenttää. Liiketoimintasuunnitelmia olemme olleet kirjoittamassa kymmenille yrityksille tai yrittäjäksi aikoville. Myös laatujärjestelmistä, markkinointistrategioista, yrityksen kehittämissuunnitelmista ja muista projekteista meillä on kymmenien projektien kokemus. Liiketoimintasuunnitelmia olemme analysoineet yli 1 000 kpl.

ELY yritysten kehittämispalvelut – Koko Suomi

Olemme (OBN) olleet vuodesta 2014 lähtien ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelujen valtuutettu konsultti. Meillä on ollut alusta lähtien oikeudet kaikkiin eri konsultointialueisiin sekä analyysi -palveluun, yhtenä ainoista konsulttiyrityksistä Suomessa. Meidät on on valittu viime vuosina mukaan myös lukuisiin muihin julkisesti rahoitettuihin liiketoiminnan kehittämisen konsulttipooleihin. Esimerkiksi vuonna 2014-2015 toteutimme Teknologiateollisuus ry:n TRIOplus -hanketta. Toteutamme TE-palvelujen starttirahalausuntoja Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Satakunnan aluilla, joten tunnemme laajasti eri toimialojen liiketoimintoja.