Startti Plus – Utvecklingstjänst för försäljning och marknadsföring

VÄLJ RÄTT FÖRETAGSKONSULT FÖR DITT STARTTI PLUS-PROJEKT

Medlemmarna i vårt Startti Plus-team har många års erfarenhet av företagsrådgivning. Vi har utvecklat hundratals finska företag. Allt från utveckling av privatföretagarnas marknadsföring till förberedelse av investerarpaket för större teknologiföretag. Vi har erfarenhet från tiotals olika brancher.

Genom att välja oss, får du garanterat professionell service för utvecklande av ditt företag. Vi har rätt attityd och alla kunder är viktiga för oss. Förutom våra konsultprojekt, erbjuder vi även utvecklingstjänster för nystartade företag i samarbete med våra viktiga partners: NTM-Centralen och TE-tjänsterna.

ERFARENHET AV SPARRING AV HUNDRATALS NYFÖRETAGARE INOM FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING

Våra teammedlemmar har sparrat mer än 1 000 nystartade eller unga företag. I alla dessa har sälj- och marknadsföringsfrågor analyserats och planerats. I vissa fall har försäljning och marknadsföring varit det enda ämnet för samråd. För större små och medelstora företag har vi genomfört tiotals marknadsundersökningar och utarbetat ett stort antal marknadsföringsplaner. Vi har också varit delaktiga i att bygga upp eller bygga om varumärken. Vi har genomfört hundratals Startti Plus- och liknande projekt i Nyland, Birkaland och andra delar av Finland.

“JAG HAR GOD ERFARENHET AV OLIKA ÄMNEN INOM FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING”, BUSINESS ENGINES DIREKTÖR MIKKO PESONEN.

“Jag är väldigt glad över att få producera Startti Plus-tjänsten. Jag har hållit på med försäljning och marknadsföring i cirka 30 år, sedan jag var i tjugoårsåldern. Några år ägnades åt att sälja IT-produkter och mjukvara. Efter det blev det dags att läsa marknadsekonomi och under tiden arbetade jag även deltid som marknadsföringsutbildare på Marknadsinstitutet. Sedan tillbringade jag några år på en bra reklambyrå som designer. Jag fick delta i flera börsnoteringar, upprättande av årsredovisning för ett börsnoterat företag, designa otaliga varumärken och jobba med olika rekryteringar och produktlanseringar. De mest kända kunderna vars marknadsföringskommunikation jag fick designa var Outokumpu, Nokia och Subway, när det bara fanns ett par restauranger i Finland. 

Efter en karriär på en reklambyrå gick jag över till konsultbranschen. Förutom försäljning och marknadsföring var mitt fokus på affärsutveckling och framför allt utveckling och kommersialisering av produkter, tjänster och innovationer. Allt detta har gett mig så bra erfarenheter att jag är säker på att jag också kommer att kunna erbjuda Startti Plus-kunderna i Nyland högklassig service, säger Mikko Pesonen, direktör för Business Engine. Förutom Mikko har även de andra medlemmarna i teamet lång erfarenhet av att utveckla nystartade företag, inklusive försäljnings- och marknadsföringsfrågor.

VI BERÄTTAR GÄRNA MER OM HUR VI SKULLE GENOMFÖRA DITT STARTTI PLUS -PROJEKT.

För mer information, kontakta Mikko Pesonen, 044 0321 297, mikko.pesonen@businessengine.fi  (finska) eller Paula Sandelin, 040 0568 320, paula.sandelin@businessengine.fi  (finska/svenska)

FÖRUTOM PÅ FINSKA ÄVEN PÅ SVENSKA – OCKSÅ PÅ ENGELSKA – OCH DESSUTOM OCKSÅ PÅ TECKENSPRÅK